Tandarts in Waalwijk Oost: praktijk Mondzorg Clinics

Bij onze tandartspraktijk in Waalwijk Oost kunt u terecht voor de complete mondverzorging, zoals een reguliere controle bij de tandarts, mondhygiëne, parodontologie en het plaatsen van mondprotheses (bijvoorbeeld een kunstgebit). Wij houden extra rekening met mensen die bang zijn voor de tandarts: voor hen hebben wij een speciale angstbehandeling ontwikkeld. Het is tevens mogelijk om bij Mondzorg Clinics in Waalwijk Oost combi-afspraken met zowel onze tandarts als mondhygiënist te maken. Zo hoeven gezinsleden bij een familiebehandeling minder lang op elkaar te wachten.

0416 – 332 695 Inschrijven als nieuwe patiënt

  • Om een afspraak te maken voor een tandarts behandeling bij Mondzorg Clinics Waalwijk Oost, kunt u contact opnemen met 0416 – 332 695 of mailen naar waalwijkoost@mondzorgclinics.nl. Onze tandartspraktijk in Waalwijk Oost neemt momenteel nieuwe patiënten aan.
  • Is er sprake van een spoedgeval, bijvoorbeeld door ernstige pijnklachten? Bel dan direct naar 0416 – 332 695. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.

Contactgegevens

Tandartspraktijk

Mondzorg Clinics Waalwijk Oost
Loeffstraat 25
5142 EN Waalwijk
Routebeschrijving

0416 – 332 695
waalwijkoost@mondzorgclinics.nl

Openingstijden
Maandag: 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 17:00 uur
Woensdag: 08:00 – 17:00 uur
Donderdag: 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur

Tussen 12:30 en 13.15 uur zijn we vanwege de middagpauze telefonisch niet bereikbaar. Laat uw naam en telefoonnummer achter op de voicemail, u wordt zsm teruggebeld.

Spoed tandarts Waalwijk Oost

Is er sprake van een spoedgeval, dan kunt u direct contact met ons opnemen via 0416 – 332 695. Wij proberen altijd zo snel mogelijk ruimte vrij te maken voor spoedgevallen en de tandarts geeft hier prioriteit aan. Buiten onze openingstijden kunt u ons ook bellen: u krijgt vervolgens het nummer van de dienstdoende spoed tandarts in Waalwijk te horen.

Angst tandarts

U hoeft bij Mondzorg Clinics niet bang te zijn voor de tandarts. Onze speciale angst tandarts in Waalwijk Oost is gespecialiseerd in het behandelen van angstige en zenuwachtige patiënten. Ziet u op tegen een afspraak? Laat dit dan even aan ons weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden. De angst tandarts neemt ruim de tijd voor uw behandeling en stelt u gerust voordat u behandeld wordt.

Afspraak maken

Onze tandartspraktijk in Waalwijk is op werkdagen telefonisch te bereiken via 0416 – 332 695 en te mailen op waalwijkoost@mondzorgclinics.nl. Tussen 12.30 en 13.15 uur wordt onze telefoon wegens de middagpauze niet opgenomen: spreekt u dan een voicemail met daarin uw naam en telefoonnummer in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Contact praktijk Waalwijk Oost

belmeterug_300px

Wil je graag teruggebeld worden? Vul hieronder je gegevens in en we nemen spoedig contact op.

MONDZORG CLINICS

Behandeling volgens afspraak

  • Gratis parkeren
  • Nieuwe patiënten welkom
  • Combi-afspraken mondhygiënist & tandarts mogelijk
  • Tandarts & Mondhygiënist Waalwijk
  • Angstbehandeling mogelijk
  • Voor het hele gezin
  • Makkelijk bereikbaar vanuit Drunen /Kaatsheuvel /Sprang-Capelle / Waspik

FACILITEITEN

logo_parkeren logo_rolstoelen logo_pinnen logo_wifi