PATIËNTEN OVER BEHANDELING

Onderstaand een greep uit de reacties van onze patiënten. Wilt u ook uw ervaring delen?

Dhr. Hartveld, Waalwijk: “Tevreden over de heel persoonlijke behandeling”

Dhr van der Steen, 56 jaar Rosmalen: “Prettige bejegening”

Mevr Hartveld, 38 jaar, Waalwijk: “Zeer tevreden over de heel persoonlijke behandeling!”

Mevr Aussems, 52 jaar, ‘s-Hertogenbosch: Tevreden over alles, ontvangst, behandeling, sms en info, ga zo door!”

Lissy, 9 jaar, ‘s-Hertogenbosch:“Ik krijg altijd een cadeautje van mijn tandarts, ook al mijn poetsdiploma gehaald de laatste keer.”

Mevr. Leenders 49 jaar,  Waalwijk: Heel wat jaren kom ik bij jullie voor mijn tanden, de service is altijd heel prettig en de behandelaars heel attent. De  afspraken verlopen altijd precies op tijd.”

Dhr. Balling 29 jaar, Vlijmen: “Aangezien er veel aan mijn gebit mankeerde en ik best bang voor de tandarts was, had ik de keuze gemaakt om te gaan overstappen naar Mondzorg Clinics. En ik moet en kan zeggen dat dit de beste stap is geweest! Ik voelde me meteen op mijn gemak, de eerste behandeling was ik zelf bang, maar door de rust en goedheid van mijn tandarts was dat snel over, en nu kom ik met een lach op naar de tandarts! Dankjewel voor de goede gebitszorgen en dat ik zonder angst kan komen, je weet gewoon als je eenmaal bent geweest hier, je nooit meer bang hoeft te zijn!”

Dhr. Verhoeven, 38 jaar ‘s-Hertogenbosch:Wooooow heb net mijn tanden laten bleken bij julllie en het resultaat is verbluffend! Echt veel witter, maar niet onnatuurlijk gelukkig. Kan het iedereen aanraden.”

Dhr van Gelder, 53 jaar Rosmalen: “Geruime tijd was ik niet naar de tandarts geweest en ben dan ook extreem angstig! Mijn vrouw heeft een afspraak voor mij gemaakt bij Mondzorg Clinics, nadat ik s’nachts wakker lag van de pijn. Ze zijn heel lief voor me geweest en alle tijd genomen die ik nodig had. Had ik jaren eerder moeten doen.”

Mevr . Spierings 30 jaar ‘s-Hertogenbosch: “Vriendelijk personeel, pijnloze behandeling.”

Koen 24 jaar ‘s-Hertogenbosch:“Top! Heb zo’n beugel die niemand ziet. Een nieuwe methode uit Amerika. Mijn tanden staan nu al een stuk rechter. En ik hoef m helemaal niet zo lang dragen.”

Mevr. Verdonk 61 jaar Kaatsheuvel: “Ik kom al 16 jaar bij jullie voor mondhygiëne, altijd heel blij met jullie service, advies en het schone gevoel als ik de deur uit stap. Hartelijk dank!”

Sofie 17 jaar Drunen: Had gelukkig maar 1 gaatje de afgelopen x, en zo klaar. Heel relaxed bij Mondzorg Clinics in Waalwijk.”.