UW NOTA

Uw nota, tarieven & verzekering
De tarieven Tandheelkundige zorg en Orthodontische zorg 2020 zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

  Download de Prestatie- en tariefbeschikking tandheelkundige zorg – 2020

Bij een behandeling die naar verwachting meer dan 250 euro kost, maken wij vooraf altijd een begroting. Nadat wij het behandelplan met u hebben besproken, krijgt u deze begroting op papier van ons mee. Bij uw verzekeraar kunt u nagaan hoeveel u daarvan vergoedt krijgt (tip; zie ook links onderaan deze pagina). U weet dus altijd vooraf waar u aan toe bent.

De administratie wordt centraal binnen Mondzorg Clinics geregeld, zodat er korte lijnen bestaan en u niet met een externe factoringorganisatie contact hoeft op te nemen met een vraag over uw rekening. Voor vragen over uw nota belt u met de betreffende vestiging, als zij u niet al uw vragen kunnen beantwoorden wordt u z.s.m. teruggebeld door de administratie.

Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2
U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26  (bepaald door de NZa) per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed.

FBTO
St. ziektekostenverz.
ASR
ONVZ
AZIVO(asielzoekers)
Zilveren Kruis Achmea
Groene Land& PWZ
Interpolis
OZF
Aevitae (ASR)
Avero Achmea
Aevitae (Goudse)
Menzis[/one_third]
[one_third]Anderzorg
IZA gemeenten
Agis
DSW
Eno
Zorg en Zekerheid
VGZ
Turien & CO(VGZ)
VPZ
Aevitae (VGZ)
Aevitae (Avero Achmea)
Nedasco (ASR)
Nedasco (Avero)[/one_third]
[one_third_last]Nedasco (VGZ)
Turien & CO(Avero Achmea)
IAK
IZZ
SIZ
CZ
Delta Loyd
Ohra
IZA
TRIAS
UMC
Unive

Mondzorg Clinics werkt samen met nagenoeg alle zorgverzekeraars. Dit houd voor u in dat de rekening direct wordt doorgestuurd naar uw verzekering en u ontvangt via uw verzekering, een zogenoemde “restnota” voor het eventueel niet vergoedde gedeelte. In sommige gevallen ontvangt u dus geen rekening. Indien er geen overeenkomst bestaat met uw zorgverzekeraar dan ontvangt u zelf de gehele nota. Bent u verzekerd voor tandheelkundige zorg dan kunt u, na betaling aan Mondzorg Clinics, zelf de kosten declareren bij uw verzekeraar.

Benieuwd tot welk bedrag u verzekerd bent voor uw tandzorg of overweegt u een aanvullende of andere zorgverzekering? Klik dan op onderstaande links voor een duidelijk overzicht van alle percentages en bedragen bij alle verzekeringen. U kunt zich overigens ook aanvullend verzekeren voor de tandarts bij een andere verzekeraar dan de verzekeraar waarbij uw basis zorgverzekering loopt, dit kan wellicht in uw voordeel zijn.

Tandarts
Tandimplantaten
Kunstgebit
Orhtodontie
Orhtodontie vanaf 18

Menu