TANDARTSPRAKTIJK DEN BOSCH NOORD

Bij onze tandarts in Den Bosch Noord bent u welkom met uw hele gezin. Schrijf u in via onderstaande button en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken. U kunt bij ons terecht voor allround tandheelkundige zorg, maar ook voor mondhygiëne en spoedgevallen. Wij zijn ook op dinsdagavond en donderdagavond geopend, zodat u ook een afspraak kunt maken buiten werktijd.

073 641 00 30 Inschrijven als nieuwe patiënt

Contactgegevens

Tandartspraktijk Mondzorg Clinics Den Bosch Noord
Rompertcentrum 23
5233 RG Den Bosch

073 – 641 00 30
denboschnoord@mondzorgclinics.nl

Openingstijden
Maandag: 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
Woensdag: 08:00 – 17:00 uur
Donderdag: 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag*: 09.00 – 13.00
Zondag: Gesloten

Tussen 12:15 en 13:15 uur zijn we vanwege de middagpauze telefonisch niet bereikbaar. Laat uw naam en telefoonnummer achter op de voicemail, u wordt zsm teruggebeld.

Periodieke controle

Wij raden onze patiënten aan om elk half jaar een periodieke controle te laten uitvoeren. De tandarts in Den Bosch Noord controleert uw gebit, zodat we eventuele mondproblemen in een vroeg stadium ontdekken en zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Op deze manier voorkomt u dat u klachten krijgt of dat klachten erger worden.

Mondhygiëne

De mondhygiënist richt zich op de verzorging van uw mond en preventie van klachten. Door uw gebit regelmatig te laten reinigen bij de periodieke controle voorkomen we problemen als gaatjes. Heeft u een tandvleesontsteking? Dan behandelt de mondhygiënist u. Ook voor advies over het reinigen van uw tanden kunt u bij ons terecht.

Angsttandarts

Durft u niet naar de tandarts of ziet u er tegenop om behandeld te worden? Onze tandarts is gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. De tandarts neemt de tijd om u op uw gemak te stellen en legt duidelijk uit wat hij gaat doen. Zo kunt u met een gerust hart naar de tandarts.

’s Avonds open

Omdat veel van onze patiënten overdag werken of naar school gaan, bieden wij u de mogelijkheid om ’s avonds naar de tandarts te gaan. Onze tandartspraktijk in Den Bosch Noord is op dinsdag en donderdag geopend tot 20:00 uur. Voor mondhygiëne en tandheelkunde kunt u ook op zaterdag van 09:00u -13:00u bij ons terecht.

Afspraak maken

belmeterug_300px

Bel 073 – 641 00 30 om een afspraak te maken bij tandartspraktijk Mondzorg Clinics. Wil je graag teruggebeld worden door onze tandarts in Den Bosch Noord? Vul hieronder je gegevens in en we nemen spoedig contact op.

MONDZORG CLINICS

Mondzorg Clinics Den Bosch Noord Rompertcentrum

Behandeling volgens afspraak

  • Gratis parkeren
  • Naast winkelcentrum de Rompert: handig voor uw boodschappen.
  • Nieuwe patiënten welkom
  • Combi-afspraken Mondhygiënist & Tandarts mogelijk
  • Angst behandeling mogelijk
  • Avond en zaterdag opening

FACILITEITEN

logo_parkeren logo_rolstoelen logo_pinnen logo_wifi