ANTI-SNURKBEUGEL (MRA)

Anti-Snurkbeugel 

Snurken is vanaf nu verleden tijd, met behulp van de anti-snurkbeugel die Mondzorg Clinics speciaal op maat levert. Reken af met slapeloosheid, concentratieverlies, vermoeidheid en hoofdpijn; veroorzaakt door snurken en lichte tot matige slaapapneu.

Een op de drie Nederlanders snurkt. Naast de mogelijk schadelijke effecten voor de eigen gezondheid, ondervinden dagelijks mensen in de directe omgeving last van de nachtelijke snurkconcerten. Er zijn talloze vormen en gradaties van snurken en slaapapneu (OSAS), met uiteenlopende behandeltrajecten. Vaak biedt een snurkbeugel uitkomst. Een Snurkbeugel is een beugel die u voor het slapengaan in doet. Eenvoudig in gebruik, op maat gemaakt en in 96% van de gevallen bewezen succesvol. In veel gevallen wordt deze vergoed door de verzekeraar.

De Anti-Snurkbeugel wordt speciaal voor u op maat gemaakt door onze  tandarts en voelt direct comfortabel aan. The Moses is een gepatenteerd MRA: Mandibulair Repositie Apparaat, ontworpen door Dr. Allen Moses uit Chicago. Het is ontworpen om volwassenen om snurken of lichte slaapapneu te verhelpen, of in ieder geval sterk te verminderen. De tandheelkundige beugel wordt speciaal voor de patiënt op maat gemaakt en houdt de onderkaak en de daarmee verbonden weke delen naar voren. Na ongeveer een weekje wennen merkt u de eerste resultaten. De snurkklachten verdwijnen meestal volledig of verminderen in ieder geval sterk. Een rustige slaapkamer en een sterk verbeterde gezondheid zijn het resultaat. Neem contact op voor het maken van een intakegesprek of voor meer informatie.

moses-mondzorg-clinics