MISSIE & VISIE

Missie
Mondzorg Clinics kenmerkt en onderscheidt zich door een team van tandheelkundige professionals (alles onder één dak) met expertise en passie voor het vak, zijn goed op elkaar ingespeeld en stellen optimale dienstverlening voorop. Deze service beperkt zich niet alleen tot de tandheelkundige behandeling ook vóór en na de behandeling kunt u de beste service van ons verwachten. Door verschillende disciplines in huis te hebben is er optimale kruisbestuiving en kennisuitwisseling, waar de patiënt weer profijt van heeft.
De patiënt kan altijd snel terecht. Wij hanteren goede telefonische bereikbaarheid, ruime openingstijden, avondopeningen en zijn zelfs open op zaterdag. Strak georganiseerde moderne praktijken in Den Bosch, Den Bosch Noord, Waalwijk, Drunen en Breda met een hoge kwaliteitsstandaard, waar iedereen welkom is en op maat geholpen wordt. Preventie staat bij ons centraal, immers voorkomen is beter dan genezen.

 

missie_visie

Visie
We werken met de meest innovatieve behandelapparatuur en materialen en volgen de ontwikkelingen in de tandheelkundige markt op de voet. In de toekomst willen we toe naar nog meer digitalisering van de zorgverlening en apparatuur. Wij investeren al volop in de digitalisering om alles zo efficiënt mogelijk te regelen, nauwkeurig te kunnen werken en zoveel mogelijk tijd en aandacht voor de patiënt te genereren. Die innovaties willen we zo goed mogelijk inzichtelijk maken voor de patiënt, om tevens zo goed mogelijk informatie en advies te geven op nieuwe manieren die u nog niet gewend bent. En willen zo mogelijk nog ruimere openingstijden handhaven. Wij stellen telkens weer nieuwe uitdagingen om de patiënt het beste kwaliteitsgevoel te laten ervaren. Uw tandarts anno nu.