Tandarts in Den Bosch: praktijk Mondzorg Clinics

Onze tandartspraktijk in Den Bosch heeft alle aspecten van de mondzorg onder één kap verzameld. Zo kunt u bij ons terecht voor een reguliere controle bij de tandarts, mondhygiëne, parodontologie en het plaatsen van mondprotheses (zoals een kunstgebit). Voor mensen die bang zijn voor de tandarts hebben wij een speciale angstbehandeling, waarbij onze tandartsen extra de tijd nemen voor patiënten en ze meer controle geven over de behandeling.

073 6900 799 Inschrijven als nieuwe patiënt

 • Spoedgevallen en ernstige pijnklachten krijgen van ons altijd voorrang. Bel bij spoedgevallen tandarts Den Bosch: 073-690 07 99.
 • Wilt u een afspraak maken met een van onze tandartsen of mondhygiënisten? U kunt onze tandartspraktijk van maandag tot zaterdag bereiken op het nummer 073-690 07 99. Momenteel hebben wij ruimte voor nieuwe patiënten bij Mondzorg Clinics in Den Bosch.

Contactgegevens

Tandartspraktijk Mondzorg Clinics Den Bosch
Julianaplein 25
5211 BB Den Bosch
Routebeschrijving

073 – 69 00 799
denbosch@mondzorgclinics.nl

Openingstijden
Maandag: 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
Woensdag: 08:00 – 17:00 uur
Donderdag: 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Impressie van onze tandartspraktijk in Den Bosch

Veel nieuwe patiënten vinden het fijn om weten waar ze behandeld zullen worden, zodat ze zich kunnen voorbereiden op hun afspraak bij de tandarts. Wilt u een kleine impressie van onze praktijk in ’s Hertogenbosch? Klik dan hier voor foto’s. Kennismaken met ons tandheelkundig team doet u hier. U kunt ook terecht bij een van onze andere tandartspraktijken in Den Bosch Noord, Waalwijk, Drunen of Breda.

Spoed tandarts Mondpoli

Binnen onze openingstijden kunt u altijd bij ons terecht voor spoedgevallen als uitgevallen tanden, ernstige bloedingen of onhoudbare kiespijn. Bel om een afspraak te maken, spoedgevallen krijgen bij ons altijd voorrang. Buiten onze openingstijden kunt u altijd de spoedpoli Mondpoli Den Bosch bereiken.

Klantenbeoordelingen tandarts Den Bosch

Wij mogen gelukkig altijd veel tevreden patiënten in onze praktijk te Den Bosch ontvangen. Benieuwd naar wat deze patiënten van onze behandelingen, tandartsen en faciliteiten vinden? Hierbij een greep uit enkele klantenbeoordelingen:

Mevr Aussems, 52 jaar ‘s-Hertogenbosch

 Tevreden over alles, ontvangst, behandeling, sms en info, ga zo door!”

Dhr. Balling 29 jaar Vlijmen

“Aangezien er veel aan mijn gebit mankeerde en ik best bang voor de tandarts was, had ik de keuze gemaakt om te gaan overstappen naar Mondzorg Clinics. En ik moet en kan zeggen dat dit de beste stap is geweest! Ik voelde me meteen op mijn gemak, de eerste behandeling was ik zelf bang, maar door de rust en goedheid van mijn tandarts was dat snel over, en nu kom ik met een lach op naar de tandarts! Dankjewel voor de goede gebitszorgen en dat ik zonder angst kan komen, je weet gewoon als je eenmaal bent geweest hier, je nooit meer bang hoeft te zijn!”

Meer recensies lezen? U kunt deze terugvinden op onze eigen site en op PatientenVertellen.nl.

Route tandartspraktijk Den Bosch

Onze praktijk in Den Bosch vindt u op Julianaplein 25. Dit ligt in het centrum van de stad, op loopafstand van het treinstation ’s Hertogenbosch (aan de westkant) en het Paleiskwartier. De tandartspraktijk is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Inwoners van Den Bosch kunnen hiervoor iedere bus richting het station nemen. Patiënten die met de trein naar tandarts Den Bosch komen, hoeven vanaf het treinstation verder niet meer met het openbaar vervoer te reizen: vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen. U kunt uw reis gemakkelijk plannen via 9292OV.nl.

Bent u van plan om met de auto te komen? Geen probleem: aan de achterzijde van ons pand hebben we een eigen parkeerterrein. Als deze vol staat, zijn er in de omgeving van de praktijk gelukkig ook voldoende parkeergelegenheden te vinden.

 

Openingstijden tandartspraktijk Mondzorg Clinics Den Bosch

Omdat we weten dat een tandartsbezoek niet altijd goed uitkomt, hanteren wij ruime openingstijden elke dag van 08.00 uur tot 20.00 uur behalve de maandag, woensdag en vrijdag tot 17.00uur. Tevens zijn we zelfs op zaterdag geopend. U kunt onze praktijk telefonisch bereiken via 073 – 690 07 99 of mailen via denbosch@mondzorgclinics.nl.

Contact tandartspraktijk Den Bosch

belmeterug_300px

Wil je graag teruggebeld worden? Vul hieronder je gegevens in en we nemen spoedig contact op.

MONDZORG CLINICS

Behandeling volgens afspraak
 • Gratis parkeerplaatsen achterzijde, op eigen terrein, daarnaast volop parkeergelegenheid in de omgeving.
 • Nieuwe patiënten welkom
 • Combi afspraken mondhygiëne mogelijk, op 2 stoelen in dezelfde tijd
  (makkelijk voor echtparen/familie)
 • Tandarts & mondhygiënist in Den Bosch Centrum & loopafstand
  Paleiskwartier en ‘s-Hertogenbosch CS
 • Uitstekende bereikbaarheid via het OV
 • Avond opening

FACILITEITEN:

logo_parkeren logo_rolstoelen logo_pinnen logo_wifi