Tandarts Breda: Mondzorg Clinics

Maak een afspraak bij tandartspraktijk Mondzorg Clinics in Breda om een stralend gebit te behouden of te krijgen. Onze deskundige tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten voorkomen en verhelpen mondproblemen, zodat u tevreden weer naar huis gaat. Ons enthousiaste team neemt de tijd voor u en stelt u op uw gemak voor, tijdens en na de behandeling.

  • Nieuwe patiënten zijn welkom bij onze tandartspraktijk in Breda
  • Ruime openingstijden: ook op donderdagavond 
  • Allround tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie
  • Angst tandarts neemt de tijd om u op uw gemak te stellen

Voor het maken van een afspraak neemt u telefonisch contact met ons op. Bent u nog geen patiënt bij tandartspraktijk Mondzorg Clinics in Breda? Schrijf u dan direct in via onderstaande button.

076 711 0262 Inschrijven als nieuwe patiënt

Allround tandartspraktijk in Breda

Bij tandartspraktijk Mondzorg Clinics in Breda kunt u terecht voor uitstekende tandheelkundige zorg. Onze deskundige tandartsen en mondhygiënisten hebben diverse specialisaties, zodat u niet alleen bij ons terechtkunt voor periodieke controles, maar ook voor mondhygiëne en protheses. Bekijk al onze behandelingen:

Recensies Mondzorg Clinics in Breda

Onze tandartspraktijk wordt door patiënten beoordeeld met een 9,4. Bekijk hieronder enkele van de recensies.

Mevrouw Smeets, 43 jaar uit Breda
“Mooie kliniek, en hele prettige behandeling, net alsof je naar de schoonheidsspecialiste gaat!”

Loïs de Ginder, 27 jaar uit Breda
“Net overgestapt naar een nieuwe tandarts (Mondzorg Clinics Breda) en supertevreden. De sfeer is fijn en de tandarts nam de tijd om mij te behandelen.”

Contactgegevens

Tandartspraktijk Mondzorg Clinics Breda
Academiesingel 25
4811 AB Breda

076 711 0262
breda@mondzorgclinics.nl

Openingstijden
Maandag: 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 17:00 uur
Woensdag: 08:00 – 17:00 uur
Donderdag: 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak*

*Enkel voor mondhygiëne

Impressie van onze praktijk en tandartsen

Bent u een nieuwe patiënt en vindt u het prettig om alvast een impressie te krijgen van onze tandartspraktijk en de tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten die u zullen behandelen? Bekijk hier de foto’s van onze behandelkamers en praktijk en maak kennis met ons tandheelkundig team

 

Spoed tandarts in Breda

Binnen onze openingstijden kunt u altijd bij ons terecht voor spoedgevallen als uitgevallen tanden, ernstige bloedingen of onhoudbare kiespijn. Bel om een afspraak te maken, spoedgevallen krijgen bij ons altijd voorrang. Buiten onze openingstijden belt u onze praktijk om te horen hoe u de dienstdoende spoed tandarts in Breda kunt bereiken.

Angst tandarts

Veel mensen gaan met angst naar de tandarts. Heeft u hier last van? Geef dit van tevoren aan, zodat onze angst tandarts rustig de tijd kan nemen om u op uw gemak te stellen voor de behandeling. We leggen u duidelijk uit wat er gaat gebeuren, behandelen u pas als u zich vertrouwd voelt en zorgen voor een pijnloze behandeling.

In de avond en op zaterdag geopend

Maak een afspraak met tandartspraktijk Mondzorg Clinics in Breda binnen de ruime openingstijden. Ook buiten werktijd kunt u bij ons terecht, op donderdagavond tot 20:00 uur en op zaterdag op afspraak.

          

Routebeschrijving tandartspraktijk Breda

Onze tandartspraktijk in Breda is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wij zijn gevestigd aan de Academiesingel 25 in het centrum van Breda. Vanaf Breda Centraal loopt u in 10 minuten naar onze tandartspraktijk. Sla rechtsaf op de Stationsweg. Sla na 40 meter rechtsaf naar het Stationsplein. Na 200 meter slaat u linksaf naar de Emmastraat en tot slot slaat u rechtsaf naar de Academiesingel, waar onze tandartspraktijk zich bevindt.

Komt u met de auto, dan parkeer je voor de deur. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Tijdens het bezoek kan er voor de meeste van onze bezoekers gratis geparkeerd worden aan de gehele Academiesingel. Meld je bij de receptioniste dan kan vervolgens de parkeerapp van de praktijk geactiveerd worden op je kenteken. Let op, er is beperkte gratis parkeerplek beschikbaar vol is vol. Het doorgeven van het juiste kenteken is eigen risico. Indien er geen gratis mogelijkheid beschikbaar is, betaal je voor het parkeren met muntgeld, pinpas of middels een parkeerapp.

Neem contact op met Mondzorg Clinics in Breda

Maak een afspraak via 076 711 0262 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Tandarts

Bel me terug Algemeen

MONDZORG CLINICS BREDA

Mondzorg Clinics Breda
Academiesingel 25
4811 AB Breda

 076 – 711 02 62

breda@mondzorgclinics.nl

routebeschrijving

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 08.00 uur – 17.00 uur
Dinsdag: 08.00 uur – 17.00 uur
Woensdag: 08.00 uur – 17.00 uur
Donderdag: 08.00 uur – 17.00 uur
Vrijdag: 08.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag*: Op afspraak

*(Enkel voor mondhygiëne behandeling)

Tijdens de lunchpauze van 12:30 tot 13:15 uur zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Wij bellen u zo snel mogelijk terug wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt op de voicemail.

Beschadigde en kapotte mondprotheses repareren wij binnen een dag. Breng uw prothese voor 09:30 uur langs bij onze tandartspraktijk in Breda. U kunt deze nog dezelfde dag ophalen vanaf 16:00 uur.

Behandeling in onze tandartspraktijk

  • Komt u samen met uw partner of kind bij de mondhygiënist, dan streven we ernaar om u tegelijkertijd te behandelen
  • Tandarts Breda & mondhygiënist Breda Centrum & op loopafstand van Breda CS
  • De tandartspraktijk ligt op loopafstand van Breda Centraal
  • Gratis parkeren voor de meeste van onze bezoekers na aanmelden bij receptie (beperkt aantal tegelijkertijd mogelijk)
  • Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Geopend op maandag- en donderdagavond

FACILITEITEN

logo_parkeren logo_rolstoelen logo_pinnen logo_wifi