TANDEN BLEKEN

Professioneel tanden bleken Den Bosch & Waalwijk met Prevdent

Tandartspraktijk Mondzorg Clinics werkt met de beste en veiligste tandenbleek methode op dit moment; Prevdent heeft als enige professionele tandenbleekmethode het beleid dat haar producten uitsluitend door tandheelkundige professionals zoals tandartsen en mondhygienisten mogen worden aangeboden. Prevdent voldoet aan alle wettelijke eisen en hecht er aan mede te delen dat zij als enige kan beschikken over klinische validaties, uitgevoerd door toonaangevende wetenschappelijke instituten, waaruit blijkt dat tanden bleken met Prevdent veilig en effectief is.

brite-smile-bleekunit brite-smile-procedure

Oorzaken van verkleuring

Zowel bekende Nederlanders als vele internationale celebrities lieten hun tanden al een Prevdent behandeling ondergaan en zijn lovend over de resultaten. Uw tanden worden vervuild door jarenlang gebruik van koffie, sigaretten en rode wijn, andere vervuilende stoffen of gewoon door het verouderingsproces. Ook vruchtensappen en zoete en zure voedingsmiddelen zorgen ervoor dat uw tanden verkleuren. Met Prevdent helpt de tandarts u de natuurlijke kleur van uw tanden te herstellen tot wel 9 (!) nuances lichter dan voor de behandeling binnen één uur tijd.

Witte tanden

Voorafgaand aan de Prevdent behandeling voor tanden bleken onderzoekt de behandelaar of uw gebit zich leent voor een Prevdent behandeling en wordt uw gebit grondig gereinigd, om zo het beste resultaat te genereren. Dan, terwijl u relaxed met koptelefoon en gewenste muziek, werkt de speciale gel in combinatie met het bluelight systeem aan het schoner en witter maken van uw tanden. Een stralende witte lach is het resultaat!

bleken06

Hoe ziet de Prevdent procedure er uit?

  1. Uw lippen en tandvlees worden beschermd met isolatie materiaal. Uw huidige tandkleur wordt vastgesteld.
  2. De Prevdent gel wordt professioneel aangebracht en geactiveerd door de speciale bluelight lamp.
  3. Zo worden er drie keer 20 minuten behandel sessies uitgevoerd om de tanden te bleken. Dan is de Prevdent behandeling klaar en wordt de kleur vergeleken met voor de behandeling.
  4. U staat op en u heeft een stralend witte lach!

Tanden bleken met Prevdent is volkomen veilig

Klinische studies hebben aangetoond dat de Prevdent behandeling voor tanden bleken veilig en effectief is. Het gehalte aan waterstofperoxide (PH) in Prevdent is niet schadelijk voor de tanden of het tandvlees. Omdat de speciale door Prevdent gebruikte gel niet door het lichaam wordt opgenomen kent het geen bekende schadelijke neveneffecten. Dat geldt zeker in verhouding tot andere tanden bleek methoden die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn en die aanmerkelijk meer waterstofperoxide bevatten. De Prevdent Professional Teeth Whitening system bestaat uit een zachte hydrogene-peroxide gel die wordt geactiveerd door een speciaal, gepatenteerd licht dat werkt vanuit het “blue spectrum”. Bovendien behandelt de tandarts u

 

Zie FAQ voor vragen en antwoorden over de Prevdent tandenbleek behandeling.

Zelf tanden bleken

Er bestaan allerlei methodes waarmee u zelf uw tanden kunt bleken. Dit doet u thuis met bijvoorbeeld een bitje en gel om uw tanden witter te maken. Dit raden wij echter sterk af. Deze methodes kunnen namelijk schade aanrichten aan uw gebit. Vaak bleekt u met waterstofperoxide, maar het probleem is dat er of te veel of te weinig waterstofperoxide gebruikt wordt. Een teveel heeft als gevolg dat u uw tanden beschadigt en uw tandvlees geïrriteerd raakt. Te weinig waterstofperoxide betekent dat u geen wittere tanden krijgt van de behandeling. Ook is een

Afspraak maken

Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak naar uw vestiging in Den Bosch, Den Bosch Noord, Waalwijk, Drunen of Breda.