Tandartspraktijken

Maak een afspraak bij een tandarts bij u in de regio. U vindt onze tandartspraktijken in Den Bosch, Waalwijk, Drunen en Breda. Op de pagina van elke tandartspraktijk bekijkt u de openingstijden, het telefoonnummer, het adres en de routebeschrijving.

  • Ook geopend in de avond
  • Goede bereikbaarheid
  • Kinderen zijn welkom bij onze tandarts

Tandarts in Den Bosch

Onze tandartsen in Den Bosch zijn gespecialiseerd in de behandeling van angstige patiënten, dus is het zeker een aanrader om bij ons langs te komen wanneer u bang of zenuwachtig bent voor de tandarts. Naast onze tandartspraktijk in het centrum vindt u er ook een in Den Bosch Noord.

Bel 073 – 69 00 799 voor onze tandartspraktijk in Den Bosch of 073 – 641 00 30 voor Den Bosch Noord.

Tandarts in Waalwijk

Profiteer van de ruime openingstijden van onze tandartspraktijk in Waalwijk. Mondzorg Clinics is namelijk geopend op maandagavond en donderdagavond tot 20:00 uur. Ideaal als u overdag werkt. Ook uw kinderen zijn welkom bij onze tandartsen en mondhygiënisten.

Neem contact op met onze tandartspraktijk in Waalwijk via 0416 – 344 120.

Tandarts in Drunen

U kunt bij de Mondzorg Clinics tandartspraktijk in Drunen terecht voor diverse specialisaties. Naast de periodieke controle maakt u een afspraak voor mondhygiëne, parodontologie, vullingen, facings en andere tandheelkundige behandelingen.

Bel 0416 – 320 273 voor een afspraak bij de tandartspraktijk in Drunen.

Tandarts in Breda

De Mondzorg Clinics tandartspraktijk in Breda is gevestigd in het centrum. Daardoor is de praktijk gemakkelijk bereikbaar vanuit de hele stad. Door de ruime openingstijden kunt u zich ook op maandag en donderdagavond laten behandelen.

Maak direct een afspraak via 076 – 711 02 62 bij onze tandartspraktijk in Breda.