Vacature Preventie- en/of Paro preventie-assistent(e) 

Locaties: Drunen en/of Waalwijk 

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste preventie-assistente en/of paro preventie-assistente die onze Mondzorg Clinics praktijken  kom(t)(en) versterken, vanwege groei. Bij Mondzorg Clinics werken tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistentes, tandartsassistentes en andere tandheelkundige specialisten onder één dak nauw samen aan de mondzorg voor de patiënt. De sfeer binnen de organisatie is professioneel, mensgericht, open, gezellig en collegiaal.

Wie zoeken we?

Voor onze praktijken zoeken wij per direct preventieassistenten en paro preventie-assistenten voor minimaal 2 – 5 dagen per week, Fulltime of parttime voor onze vestigingen in Drunen en Waalwijk. Arbeidscontract in overleg, zowel net afgestudeerden als ervaren preventieassistentes zijn van harte welkom. De ideale kandidaat is een gediplomeerde preventie-assistente eventueel aangevuld met een paro-preventiecursus en is professioneel, representatief, mens- en kwaliteitsgericht en een communicatief en sociaal vaardig persoon.

Wat bieden we?

We bieden een prettige werkomgeving. Een goed lopende, moderne en groeiende praktijk met veel patiënten en een goede naam, ruime kennis en ervaring, kennisuitwisseling en opleiding, fijne collega’s en ruime lichte behandelkamers. We werken met de meest geavanceerde apparatuur en technieken. Volledige balie bezetting en centrale administratie. Waardoor de Mondhygiënist zich volledig kan richten op de patiënt en de mondzorg. Het salaris dat wordt geboden is marktconform.

Interesse?

Voldoet u aan de bovenstaande functie eisen vul dan het onderstaand formulier in, of stuur uw sollicitatie, voorzien van een motivatiebrief inclusief foto en C.V. naar administratie@mondzorgclinics.nl

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.