Vacature Mondhygiënist

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste mondhygiënist die onze Mondzorg Clinics praktijken in Den Bosch, of Waalwijk komt versterken, vanwege groei. Bij Mondzorg Clinics werken tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistentes, tandartsassistentes en andere tandheelkundige specialisten onder één dak nauw samen aan de mondzorg voor de patiënt. De sfeer binnen de organisatie is professioneel, mensgericht, open, gezellig en collegiaal.

Wie zoeken we?

Voor onze praktijk zoeken wij per direct een mondhygiëniste voor 2 – 5 dagen per week, Fulltime of parttime. Arbeidscontract in overleg, zowel net afgestudeerden als ervaren mondhygiënisten zijn welkom. De ideale kandidaat heeft een afgeronde HBO opleiding Mondzorgkunde en is professioneel, representatief, mens- en kwaliteitsgericht en een communicatief en sociaal vaardig persoon.

Wat bieden we?

We bieden een prettige werkomgeving. Een goed lopende, moderne en groeiende praktijk met veel patiënten en een goede naam, ruime kennis en ervaring, kennisuitwisseling en opleiding, fijne collega’s en ruime lichte behandelkamers. We werken met de meest geavanceerde apparatuur en technieken. Volledige balie bezetting en centrale administratie. Waardoor de Mondhygiëniste zich volledig kan richten op de patiënt en de mondzorg. Het salaris dat wordt geboden is uitstekend.

Interesse? 

Voldoet u aan de bovenstaande functie eisen vul dan het onderstaand formulier in, of stuur uw sollicitatie, voorzien van een motivatiebrief inclusief foto en C.V. naar administratie@mondzorgclinics.nl

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.