Wij blijven geopend voor reguliere mondzorg. U kunt veilig terecht voor uw tandarts of mondhygiëne afspraak.

In verband met het coronavirus hebben wij aanvullende maatregelen genomen. Zo zorgen wij er samen voor dat uw bezoek aan onze praktijk zo veilig mogelijk is.

Wij vinden de veiligheid en gezondheid van onze patiënten en medewerkers belangrijk. Daarom willen wij er alles aan doen wat binnen onze macht ligt om een veilige werk- en behandelomgeving te waarborgen. Ons beleid wordt gebaseerd op adviezen van de overheid, GGD en het KNMT (onze beroepsorganisatie). Voor meer info klik hier.

Onze medewerkers houden onderling gedurende de hele werkdag 1,5 meter afstand wanneer dat kan, dus ook tijdens onze pauzes. Al onze medewerkers dragen de hele werkdag een mondmasker. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de door de overheid voorgeschreven beschermingsmiddelen (mondmasker, handschoenen, bril, faceshield, spoelen met perio-aid voor patienten) zodoende om patiënten en medewerkers zoveel mogelijk te beschermen.

 

Als tandheelkundig professionals zijn wij gewend aan strenge maatregelen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Die maatregelen hebben wij in het licht van de coronacrisis zelfs nog veel verder aangescherpt zodat u veilig kan plaatsnemen in de behandelstoel. Wij volgen daarbij de adviezen van het RIVM en de beroepsorganisaties op.

Momenteel ontvangen wij veel vragen omtrent de nieuwe maatregelen m.b.t. coronavirus en de avondklok. Tot 20.00 kunnen alle normale behandelingen plaatsvinden, daarna vinden enkel spoedbehandelingen plaats door het desbetreffende spoednummer te bellen.

Wij hanteren te allen tijde de richtlijnen van het KNMT met betrekking tot Covid-19.

Vanwege uw veiligheid en de veiligheid van anderen hanteren wij, naast de regulier geldende richtlijnen van de WIP, de volgende extra maatregelen en vragen wij aan u om deze maatregelen na te leven:

  • Gelieve 5 min. voor de afspraak te arriveren, zodat wij zo min mogelijk wachtende cliënten hebben in de ontvangstruimte;
  • Graag voor het betreden van de praktijk een mondmasker op te zetten
  • Wij verzoeken u uw tanden (en/of prothese) thuis te poetsen en niet in de praktijk
  • Meld u bij binnenkomst aan bij de receptie, daar staat de desinfecterende gel die u kunt gebruiken en respecteer ook daar de 1,5 meter mocht het te druk zijn neem dan plaats in de wachtkamer
  • maak gebruik van de wachtkamerstoelen die op minimaal 1,5 meter onderlinge afstand zijn geplaatst, blijf niet staan
  • Maak indien mogelijk geen gebruik van het toilet van de praktijk
  • De behandelruimte en de praktijk worden extra schoongemaakt, ook tussen de behandelingen door

Indien mogelijk verzoeken wij u om alleen naar de praktijk te komen. M.u.v. ouders van kinderen tot en met 12 jaar en (tolk) begeleiders. Wanneer u niet alleen naar de praktijk kunt komen verzoeken wij u dit van tevoren telefonisch door te geven zodat wij hiermee rekening kunnen houden i.v.m. de drukte in de ontvangstruimte;

Wanneer u last heeft van verkoudheidsklachten (loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, smaak- en reukverlies en verhoging), verzoeken wij u vriendelijk de afspraak te verplaatsen naar een ander moment zodra u zich beter voelt. Ook als iemand in uw huishouden last heeft van verkoudheidsklachten met koorts. Mocht u twijfels hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de praktijk. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat het in deze situatie lastig is om in te schatten of u voor uw behandeling bij ons terecht kunt