Tandarts in Waalwijk: praktijk Mondzorg Clinics

Bij onze tandartspraktijk in Waalwijk kunt u terecht voor de complete mondverzorging, zoals een reguliere controle bij de tandarts, mondhygiëne, parodontologie en het plaatsen van mondprotheses (bijvoorbeeld een kunstgebit). Wij houden extra rekening met mensen die bang zijn voor de tandarts: voor hen hebben wij een speciale angstbehandeling ontwikkeld. Het is tevens mogelijk om bij Mondzorg Clinics in Waalwijk combi-afspraken met zowel onze tandarts als mondhygiënist te maken. Zo hoeven gezinsleden bij een familiebehandeling minder lang op elkaar te wachten.

0416 344 120 Inschrijven als nieuwe patiënt

  • Om een afspraak te maken voor een tandarts behandeling bij Mondzorg Clinics Waalwijk, kunt u contact opnemen met 0416-344 120 of mailen naar waalwijk@mondzorgclinics.nl. Onze tandartspraktijk in Waalwijk neemt momenteel nieuwe patiënten aan.
  • Is er sprake van een spoedgeval, bijvoorbeeld door ernstige pijnklachten? Bel dan direct naar 0416-344 120. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.

Adres en route tandartspraktijk in Waalwijk

Het adres van onze praktijk in Waalwijk is Grotestraat 74. Dit ligt in het centrum van Waalwijk, nabij de snelweg A59, waardoor onze praktijk zowel met het openbaar vervoer als per auto makkelijk bereikbaar is.

Vanaf het centrale busstation in Waalwijk (Busstation Vredesplein) is het via de Irenestraat, Wilhelminastraat en Grotestraat zo’n twintig minuten lopen naar onze praktijk. U kunt vanaf het Vredesplein ook verschillende bussen en buurtbussen richting onze praktijk nemen, zoals Bus 136 (richting Tilburg), Buurtbus 206 (richting Oosterhout NB) en Buurtbus 234 (richting Raamsdonkveer). Kijk voor een uitgebreid en actueel reisadvies op de website 9292OV.nl.

Zoals gezegd is de tandarts ook met de auto gemakkelijk bereikbaar. Mensen uit zuidelijke richting (via Tilburg) dienen via de A261 te rijden, waarna ze N261 (Midden-Brabantweg) Waalwijk binnen komen. Patiënten uit westelijke richting kunnen het beste via de A59 rijden en afslaan bij afslag 37, naar de Taxandriaweg-west. Komt u uit oostelijke richting (Den Bosch), dan raden wij eveneens aan via de A59 te rijden, tot de afslag 38, waar u rechts af slaat richting de Hertog Janstraat. Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op RouteNet.nl. U kunt bij onze praktijk gratis parkeren.

Contactgegevens

Tandartspraktijk Mondzorg Clinics Waalwijk
Grotestraat 74
5141 HB Waalwijk
Routebeschrijving

0416 – 344 120
waalwijk@mondzorgclinics.nl

Openingstijden
Maandag: 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
Woensdag: 08:00 – 17:00 uur
Donderdag: 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur

Impressie van onze praktijk in Waalwijk

Om zich een beetje mentaal op de afspraak voor te bereiden, vinden veel mensen het fijn om van te voren te zien waar en door wie ze behandeld worden. Wij hebben daarom foto’s van ons Waalwijkse tandartsenteam en het interieur van onze praktijk op de site gezet, voor een eerste (digitale) kennismaking. U kunt ook terecht in een van onze andere praktijken. Deze vindt u in Den Bosch, Den Bosch Noord, Drunen en Breda.

Klantenbeoordelingen Mondzorg Clinics Waalwijk

De afgelopen maanden hebben we via de website van Mondzorg Clinics een tevredenheidsonderzoek onder patiënten uitgevoerd om feedback over onze tandartsen te krijgen. Omdat wij zeer trots zijn op de resultaten van dit onderzoek, willen we u deze niet onthouden:

Mevr. Leenders 49 jaar Waalwijk

” Heel wat jaren kom ik bij jullie voor mijn tanden, de service is altijd heel prettig en de behandelaars heel attent. De  afspraken verlopen altijd precies op tijd.”

Dhr. Hartveld, Waalwijk

“Tevreden over de heel persoonlijke behandeling”

Sofie 17 jaar Drunen

“Had gelukkig maar 1 gaatje de afgelopen x, en zo klaar. Heel relaxed bij Mondzorg Clinics in Waalwijk.”

U kunt meer recensies over onze tandartsen en praktijk in Waalwijk op onze eigen site en op PatientenVertellen.nl teruglezen. Zelf een recensie toevoegen? Dat is hier mogelijk.

Spoed tandarts Mondpoli

Binnen onze openingstijden kunt u altijd bij ons terecht voor spoedgevallen als uitgevallen tanden, ernstige bloedingen of onhoudbare kiespijn. Bel om een afspraak te maken, spoedgevallen krijgen bij ons altijd voorrang. Buiten onze openingstijden kunt u altijd de spoedpoli Mondpoli Den Bosch bereiken.

Angst tandarts

U hoeft bij Mondzorg Clinics niet bang te zijn voor de tandarts. Onze speciale angst tandarts in Waalwijk is gespecialiseerd in het behandelen van angstige en zenuwachtige patiënten. Ziet u op tegen een afspraak? Laat dit dan even aan ons weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden. De angst tandarts neemt ruim de tijd voor uw behandeling en stelt u gerust voordat u behandeld wordt.

Openingstijden tandartspraktijk Mondzorg Clinics in Waalwijk

Voor sommige mensen is het lastig om tijdens normale werkdagen een tandartsbezoek in te plannen. Daarom is onze tandartspraktijk in Waalwijk elke dag extra lang geopend, van 07.30 uur tot 20.00 uur ’s avonds, behalve de vrijdag. Wilt u behandeld worden door onze mondhygiënist, maar heeft u alleen op zaterdag tijd? Neem dan eens een kijkje bij onze praktijk in Den Bosch: deze is iedere zaterdagochtend geopend.

Afspraak maken

Onze tandartspraktijk in Waalwijk is op werkdagen telefonisch te bereiken via 0416 – 34 41 20 en te mailen op waalwijk@mondzorgclinics.nl. Tussen 12.30 en 13.15 uur wordt onze telefoon wegens de middagpauze niet opgenomen: spreekt u dan een voicemail met daarin uw naam en telefoonnummer in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Contact praktijk Waalwijk

belmeterug_300px

Wil je graag teruggebeld worden? Vul hieronder je gegevens in en we nemen spoedig contact op.

MONDZORG CLINICS

Mondzorg Clinics Waalwijk Tandarts

Behandeling volgens afspraak

  • Gratis parkeren
  • Nieuwe patiënten welkom
  • Combi-afspraken mondhygiënist & tandarts mogelijk
  • Tandarts & Mondhygienist in het centrum van Waalwijk
  • Angstbehandeling mogelijk
  • Voor het hele gezin
  • Avondopening
  • Makkelijk bereikbaar vanuit Drunen /Kaatsheuvel /Sprang-Capelle / Waspik

FACILITEITEN

logo_parkeren logo_rolstoelen logo_pinnen logo_wifi